'TO SU PRAVI LJUDI'

Neoprezno napravio grešku pri parkiranju, prolaznici spasili stvar pa mu ostavili poruku

Slavonski Brod: Visoka cijena parkiranja ispraznila parkirališta u središtu grada
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
01.08.2022.
u 08:42

Objavu na Facebooku lajkalo je više od 3000 ljudi

U moru ratova i skandala lako je zaboraviti da smo na kraju dana svi ljudi, no poneko dobro djelo probije se kroz sve tragedije i na minutu nas podsjeti koliko je svijet ljepše mjesto kada surađujemo.

Jedno takvo djelo danas je razveselilo brojne korisnike Facebooka, a i najmanje jednog stanovnika Osijeka.

U grupi ''Prometne zgode i nezgode'', netko je podijelio sliku poruke koju je našao pod brisačem svog automobila.

"Pogurali smo vam automobil natrag na parking (sišao je na cestu – nije povučena ručna). Imate cigle iza zadnjih kotača" napisali su anonimni dobročinitelji, a objavu na Facebooku lajkalo je više od 3000 ljudi.

Objava je skupila i popriličan broj komentara i podjela. "To su pravi ljudi, kojih je rijetkost danas", smatra jedan korisnik, a drugi je napomenuo kako je to u Osijeku česta pojava. Netko je komentirao kako je naišao na sličnu situaciju u Novom Zagrebu, no umjesto da netko auto pogura natrag na mjesto, došao je pauk i odnio ga. "Ljudskosti tad nije bilo", tvrdi razočarani korisnik.

VIDEO: Snimka s probe Lille&Jazz – Poslušajte kako zvuči pjesma ''Killing me softly'' u Lillinoj izvedbi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije