KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SPLITA

Đogaš: 'Saznali smo za malu, ali bitnu Bojanovu laž. To je njegov karakter'

Split: Zoran Đogaš, kandidat za gradonačelnika Splita
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
14.06.2022.
u 21:43

A gdje je tu Split? Gdje je priča o projektima, vrtićima, prometu. Gdje je priča o ljudima s kojima će se sutra voditi grad? Gdje je sposobnost za upravljanjem našim gradom? - pita se nestranački kandidat HDZ-a.

Nestranački kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš komentirao je seks skandal u Splitu.

Podsjećamo, Večernji list objavio je u nedjelju prepisku s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetnica. Ivošević je tvrdio da je prekinuo razgovor nakon što je saznao koliko ima godina te da joj nije slao fotografiju, no Večernji je u utorak objavio prepisku koja pokazuje suprotno.

Status Zorana Đogaša prenosimo u cijelosti.

"Čitam i gledam danas nastavak sage i mogu samo ponoviti da ovo nije moj svijet, ovo nije moj Split. U sadržaj i narav spornog dopisivanja nemam namjeru ulaziti. To nije vrijedno komentara. No, imam pravo tražiti političku odgovornost. Imaju je pravo tražiti svi građani Splita.

Naime, gospodin Puljak i kandidat za njegovog zamjenika su, osim što su beskrupulozno pokušali skrenuti pozornost na navodnu „seksualnost“ ranjive skupine koja ima svoju integritet i dostojanstvo, otvoreno lagali javnost. Mala, sitna, ali iznimno bitna laž o tome je li kandidat za zamjenika znao da se dopisuje s maloljetnicom. Laž koja otkriva karakter.

Izmotavanje i relativiziranje sad ide dalje, ne prestaje. Nada se cirkusu koji je njegova jedina slamka spasa, cirkus s kojim se hrani i koji mu omogućuju političko preživljavanje.

A gdje je tu Split? Gdje je priča o projektima, vrtićima, prometu. Gdje je priča o ljudima s kojima će se sutra voditi grad? Gdje je sposobnost za upravljanjem našim gradom? Nema je, nije na prvom, drugom, ni na osmom mjestu. Zato je 26. lipnja izbor jasan. Odmaknimo se od svađa i cirkusa, birajmo da naš grad krene naprid. Birajmo nam Split bude prvi. I jedini", navodi se u statusu.

VIDEO: Konferencija za medije Ivice Puljka, Bojana Ivoševića i Luke Baričića povodom seksualne afere

Komentara 3

JA
Jania
23:19 14.06.2022.

Split se baš "usrećio" s Puljkom i njegovim suradnicima. Pravo govoreći, Ivoševiću je politička karijera trebala biti zapečaćena nakon što su objavljeni njegovi antisemitski i protuhrvatski stavovi.

Avatar Cohen
Cohen
08:26 15.06.2022.

Žvaka za u nedogled. Žutilo.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:22 14.06.2022.

Istina da je nestranački kandidat HDZ-a, ali brate dobro mu je reka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije