ilica 207

Dojavili da je postavljena bomba na Općinski kazneni sud

općinski kazneni sud
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.02.2016.
u 11:50

Sud je oko 10.40 sati normalno nastavio s radom – rekla je glasnogovornica Općinskog kaznenog suda sutkinja Iva Gradiški Lovreček

Općinski kazneni sud u Zagrebu zaprimio je oko 9.10 sati dojavu da je na sudu postavljena bomba i svi su zaposlenici i stranke odmah napustili zgrade suda na adresi Ilica 207. Na teren su izašli djelatnici protueksplozivnog odjela zagrebačke policije koji su pretražili zgradu Odjela za mladež i zgradu Kaznenog odjela te su utvrdili kako je dojava bila lažna.

– Sud je oko 10.40 sati normalno nastavio s radom – rekla je glasnogovornica Općinskog kaznenog suda sutkinja Iva Gradiški Lovreček.

>> Zvao Općinski sud u Zagrebu i prijetio bombom

Komentara 2

Avatar Vuglec
Vuglec
12:33 22.02.2016.

Kako je našim sucima lijepo: u 8 ili 9 dođu na posao, u 9 i 10 zaprime dojavu o bombi, u 10 i 40 vrate se na posao, u 12 iziđu na pauzu, u 12 i 30 vrate se sa pauze, a neki i ne, i u 16 doma, a plaćica uredno ide.

PG
pucko.gumbic
15:57 22.02.2016.

Ovakvi slučajevi potvrđuju da svi djelatnici suda nisu jednaki: neke se pri ulazu provjerava, drugi prolaze mimo nadzornih sustava. U takvim slučajevima sigurnosne i nadzorne službe nemaju nikakvu funkciju i treba ih raspustiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije