Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURA NA PRISAVLJU

Drago Pilsel je 2006. na sva usta hvalio rad Jadranke Kosor

pilsel
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
Autori: nsš, mp/VLM, pmž/VLM, lc/VLM
22.03.2010.
u 11:11

U e-mailu danas žestoki kritičar biranim riječima zahvaljuje tadašnjoj ministrici branitelja i hrabri je da ustraje.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor odbila je komentirati izrečeno u emisiji Nedjeljom u 2, a glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun rekao je kako će se sve rješavati preko premijerkina odvjetničkog ureda. Mehun je demantirao glasine da je premijerka, ali i bilo tko iz Vlade, nakon sporne emisije zvao urednike na HTV-u te rekao kako nije bilo nikakvih pritisaka na urednike ili novinare. Isto je ustvrdio i v. d. glavnog urednika Informativnog programa HTV-a Renato Kunić.

“Nema pritisaka”

– Nigdje u priopćenju ne stoji da je tužba podignuta. U njemu samo piše da su se stekli svi uvjeti da Jadranka Kosor može podići tužbu zbog klevete – komentirala je Ivana Špehar, premijerkina odvjetnica. 
Dodala je i da će javnost biti upoznata ako se J. Kosor na kraju odluči na podizanje tužbe. Ako se to dogodi, bit će to prvi put da predsjednik Vlade tuži novinara nakon što je Zlatko Mateša 1997. tužio urednika Globusa Davora Butkovića.

Kada je riječ o Momiru Dropcu, koji je s obitelji živio u stanu u kojem sada živi J. Kosor, iz Vlade poručuju kako u njegovu slučaju, kao i u bilo kojem drugom, trebaju reagirati mjerodavne službe. 
Glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun istaknuo je i kako se osobe koje se nađu u teškoćama mogu same javiti socijalnim službama. Centar za socijalnu skrb Zagreb prošlog je petka počeo istraživati kako pomoći Dropcu. U prepucavanju se zametnulo nekoliko neospornih činjenica. Sve se dogodilo u jeku izbora novog glavnog ravnatelja HRT-a pa se “incident” može smatrati pritiskom.

Teret stana

Nadalje, Jadranka Kosor, dok god se ne riješi pitanje moralnosti načina na koji je stekla stan, mora biti spremna na svakodnevno izvlačenje tog slučaja iz ladice, bez prijetnji tužbama i odvjetnicima. I konačno, gost u emisiji Aleksandra Stankovića bio je Drago Pilsel. Njemu je urednik i voditelj mogao postaviti niz pitanja koja su izbjegnuta igrokazom u kojem je Pilsel odglumio premijerku.

A kad je riječ o odnosu Pilsel – Kosor, taj je odnos imao uspona, a očito i padova. 
Kako drukčije objasniti dopis koji je Pilsel poslao 2006. tadašnjoj ministrici branitelja J. Kosor u kojem je “želi ohrabriti u daljnjem radu oko utvrđivanja sudbine i statusa naših branitelja, pogotovo onih još bez svih ostvarenih prava”. 
Odnos Pilsel – Kosor definitivno je doživio korjenitu metamorfozu, kao i Pilsel osobno.

Komentara 119

Avatar ciril
ciril
20:54 22.03.2010.

Stankovic, Drobac, Kosanovic,....

PO
poirot
12:00 22.03.2010.

14words je napisao/la: josipović se sa 22 godine uselio u stan od 200 kvadrata,gdje je tu pravda,ovaj drobac nije ni imao stanarka prava stoga nema nikakvo pravo na taj stan ,njegov otac major jna imao je povlasticu koja mu je raspadom juge prirodno oduzela. Pa jeste.Vama je otimačina prirodna.

14
14words
12:58 22.03.2010.

avindal rade do 13h,sad će doći druga garnitura piskarala i prepisivača šalabahtera sa iblerovog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije