NA VEZU U ŽUPANJI

Drama na Savi: Policijski brod počeo tonuti zbog obilnih kiša, spašen u zadnji čas

policija,policijski brod,policijsko plovilo,obalna straža
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
01.10.2024.
u 14:35

Pojašnjavaju kako je do prodora vode u plovilo došlo radi obilne kiše kao i da su ubrzo reagirali policijski službenici koji su u suradnji s pripadnicima JVP Županja plovilo izvukli iz vode.

Prema navodima PU vukovarsko – srijemske tijekom noći 28/29 rujna službeno policijsko plovilo, koje je bilo privezano na vez na rijeci Savi u Županji, počelo je tonuti. Pojašnjavaju kako je do prodora vode u plovilo došlo radi obilne kiše kao i da su ubrzo reagirali policijski službenici koji su u suradnji s pripadnicima JVP Županja plovilo izvukli iz vode.

- U suradnji s Lučkom kapetanijom Slavonski Brod na plovilu je obavljen očevid, kojim je utvrđeno kako je uzrok havarije nekontrolirano prodiranje vode u krmenu komoru kroz mikro pukotine na mjestu gdje su ploče zavarene, te je isključena mogućnost da je događaj posljedica kaznenog djela – navode iz PU. Plovilo je potom predano ovlaštenom serviseru radi popravka.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Zbog ljepote parka, bio je zaštićen kao vrhunsko arhitektonsko djelo: A sada za Samoborski Versailles tvrde da je uklet

policija,policijski brod,policijsko plovilo,obalna straža
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije