BIO JE NAORUŽAN

Drama u Dicmu: Muškarac nije htio pustiti policiju u kuću pa unutra pronašli tijelo drugog muškarca

Dicmo: Jedna osoba poginula u prometnoj nesre?i na D1
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
23.04.2022.
u 10:00

Ubrzo nakon su ga uspjeli savladati i privesti, a u kući su pronašli tijelo drugog muškarca. O svemu se oglasila policija

Postupajući po dojavi o stradavanju osobe u Dicmu pored Sinja, policijski službenici u kući su, u subotu rano ujutro, zatekli tijelo muškarca, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Kada su na mjesto dojave stigli policija i Hitna pomoć muška osoba im nije dopustila ulazak u kuću držeći u ruci oružje, no nakon što su ga svladali odveden je u službene prostorije, a policija je u kući zatekla tijelo muškarca.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a zamjenica državnog odvjetnika nazočit će očevidu nakon kojeg će biti poznate sve okolnosti.

>> VIDEO Policija i hitna spašavale onemoćale migrante u Novom Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar krcedolac
krcedolac
10:00 23.04.2022.

I nije pristojno na silu ulaziti u tuđu kuću i još ako je tamo nečiji leš ...

Avatar EtTore
EtTore
11:29 23.04.2022.

Roxana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije