prethodio je verbalni sukob

Drama u zagrebačkoj Dubravi: U kafiću propucao muškarca iz Srbije i dao se u bijeg

Zagreb: U sukobu ranjen muškarac, drugi uhićen
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
24.03.2023.
u 12:30

U ugostiteljskom objektu u Dubravi u srijedu je došlo do sukoba u kojem je stradao srbijanski državljanin (36).

Prava drama zbivala se u srijedu u jednom ugostiteljskom objektu u Dubravi, kada su se sukobili 36-godišnji državljanin Republike Srbije i zasad nepoznati počinitelj, priopćila je zagrebačka policija.

Sukob se odvio u ugostiteljskom objektu, a nakon verbalnog sukoba eskaliralo je pucnjavom. Nepoznati počinitelj pogodio je 36-godišnjaka u nogu. Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Podsjetimo, nastavak je ovo crnog niza incidenata s oružjem posljednjih dana u Zagrebu. Prije nekoliko dana u Novom Zagrebu, u kvartu Travno također je u obračunu vatrenim oružjem stradao muškarac.

Također, prije nekoliko tjedana upucan je taksist u Španskom, a u Dubravi je u dvorištu obiteljske kuće završila bomba. O sigurnosnoj situaciji u Zagrebu zato smo u emisiji Večernji TV-a razgovarali s iskusnim kriminalistom Željkom Cvrtilom.

>> VIDEO: Kriminalist Cvrtila: Bilježimo trend porasta prodaje legalnog oružja

 

Komentara 14

PV
prcko.vita
12:10 24.03.2023.

Dovoljno da Vučić proglasi specijalnu vojnu operaciju, da zaštiti Srbe u Hrvatskoj.

KR
kritiko
12:31 24.03.2023.

slabo je gađal

PO
poluprovokator
15:36 24.03.2023.

Kriminalci iz uvoza nam došli srozati statistiku. Sva ova događanja moraju biti alarm službama za suzbijanje organiziranog kriminala. Nije im problem identificirati i dokazno ispratiti ove besposlene što voze skupe aute (bez legalnih primanja i bez dana staža)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije