Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik bijesan

Drama u Omišu: Inspektorica s policijom došla zapečatiti objekt

Porezni inspektori zapečatili ugostiteljski obrt u Omišu  (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
26.07.2013.
u 14:42

– Nisam ja kriv što sustav nije savršen i što internet šteka. Sve ću ih tužiti, ni inspekcijski nadzor nad kasom nisu htjeli napraviti – rekao je vlasnik objekta

Porezni inspektori nastavljaju 'češljati' ugostiteljske objekte i pečatiti one u kojima naiđu na nepravilnosti. Jedan od posljednjih bio je ugostiteljski objekt Bunga Bunga u Omišu koji je porezna inspektorica zapečatila u pratnji interventne policije.

Kako piše Slobodna Dalmacija, u objekt brze prehrane 'Bunga Bunga' došlo je šest interventnih i dva policajca iz temeljne policije. Razbježali su se svi gosti, osim jednog koji je prije pečaćenja htio popiti svoju kavu do kraja. ''Pogledaj kako nas ljudi s plaže gledaju, ne bi da dilamo drogu ili da ratne zločince skrivamo. A sve ovo zbog nekoliko računa koji, navodno, nisu stigli u Zagreb'', rekao je vlasnik objekta za Slobodnu. Njegov će objekt biti zatvoren na pet dana i morat će platiti kaznu od 20.000 kuna.

U Prekršajnom nalogu, koji je potpisala pročelnica Porezne uprave Nadja Krnić, stoji kako je 15. srpnja u '‘Bunga Bungi'’ inspektorica pronašla 28 neevidentiranih kuna, odnosno nefiskalizirani račun, a nakon detaljne provjere pronađeno je još nekoliko računa koji nisu bili odaslani za Zagreb. – Nije istina! Sve je u mene čisto. Nisam ja kriv što sustav nije savršen i što internet šteka. Sve ću ih tužiti, ni inspekcijski nadzor nad kasom nisu htjeli napraviti – dodao je vlasnik objekta.

>>Cijelu priču možete pročitati ovdje


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije