Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCALI U MCDONALDSU?

Drama u SAD-u: Policija istražuje nekoliko lokacija zbog pucnjave u kojoj je poginulo više osoba

Policija SAD
Foto: Pixabay
04.05.2023.
u 21:26

Nije jasno je li itko uhićen zbog povezanosti s ubojstvima

Policija je potvrdila da su četiri osobe mrtve nakon pucnjave na dvije lokacije u saveznoj državi Georgiji, uključujući i restoran McDonald's. Istražni ured Georgije (GBI) potvrdio je da trenutačno istražuju više mjesta događaja, uključujući onaj u lancu brze hrane u Moultrieju.

Šef policije Moultrieja (MPD) Sean Ladson potvrdio je da nema neposredne prijetnje javnosti, iako nije jasno je li itko uhićen, piše Daily Mail.

Dužnosnici MPD-a zatražili su od GBI-a da istraži incidente i opisali to kao 'istragu u tijeku'.

Vijest o novom napadu dolazi samo dan nakon što je Deion Patterson (24) ubio jednu ženu i ranio četiri druge u bolnici u Atlanti.

VIDEO Učenik (14) imao popis djece koju je planirao likvidirati, prilikom privođenja jakna mu je skrivala lice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije