devet mjeseci rata

Dronovi kamikaze preokrenuli rat, u Ukrajinu stiže moćno oružje stvoreno za sukob Izraela i Irana

24.10.2022.
u 09:15

Benjamin Netanyahu najavio je da će razmotriti isporuku oružja Ukrajini ako ponovno postane premijer poslije izbora 1. studenog

Ključne riječi

Komentara 26

SO
Sonofsava
11:47 24.10.2022.

Zelensky je zvijezda tiktoka i instagrama i kao takav nemoze izgubit rat

LE
Levanto
10:43 24.10.2022.

Ako se napadne jedna zemlja, kao sad Ukrajina i pri tom osporava i identitet i država, onda svako relativiziranje je odsutnost čovječnosti. Radi te čovječnosti se i vodi oslobodilački rat. Ukrajina ima pravedan cilj i u tome je civilizirani svijet pomaže.

PR
predragbabic1
14:45 24.10.2022.

Kako Ukrajicni dobijaju oružje tako Rusi uništavaju više. Sada, oko pola Ukrajne nema struju, mnoge pruge su uništene kao i mostovi. A pametni Zelenski moli za još oružja kako bi Rusi još više uništavali Ukrajnu. Oni imaju vatranu moć da da je potpuno unište, da od države naprave zgarište. Da je 25. veljače molio za mir vjerojatno bi Rusi pristali da zauzete regije prerastu u federalne jedinice, da se fašističke jedinice razformiraju, da S Bandera nema više na poštanskoj marki. Sada, Rusi će pristati na mir ako se Ukrajna prepolovi. Da li Zelenski i njegovi, misle da će se Rusija povuči pred Ukrajinskom silom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?