spektakularan prizor

Dubrovački lovac na oluje snimio grom na samo 50 m udaljenosti!

munja
Boris Bašić/Crometeo
16.09.2013.
u 17:50

Na dubrovačkom području jako grmljavinsko nevrijeme s udarima juga do olujnih 70 km/h pratili su spektakularni prizori munja

Dubrovački lovci na oluje i protekle su noći imali pune ruke posla. Kako izvještava Crometeo, nova jaka ciklona sinoć je stigla do Hrvatske, a najviše se osjetila na Jadranu, što je donijelo obilne grmljavinske pljuskove.

Fotograf Boris Bašić imao je bliski susret s munjom, na sreću bez ikakvih posljedica, koju je uspio zabilježiti na udaljenosti od samo 50 metara.

U nekim dijelovima Istre i srednje Dalmacije palo je više od 60 litara oborina po metru četvornome, a tolika količina oborina odgovara dvjema trećinama mjesečnog prosjeka za rujan. Na dubrovačkom području jako grmljavinsko nevrijeme s udarima juga do olujnih 70 km/h priredilo je spektakularne prizore munja.

>>Spektakularne fotografije i snimke: Munje pretvorile noć u dan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije