DONJI MIHOLJAC

Dva puta ga je okrala ista ekipa i oba puta mu je ukrala po jedno janje

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.08.2024.
u 11:13

Policija je pretresla i dom te druge prostore kojima se koristi trojac, pri čemu je pronađeno i oduzeto više od 400 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija RH, dvije registracijske pločice za kojima je raspisana potraga te dvije janjeće kože

Dva puta su ga okrali i oba puta su mu ukrali po jedno - janje. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv dvije mlade žene i jednog muškarca, a nije to jedino za što će odgovarati.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da su 34-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i 37-godišnjak počinili dva kaznena djela na štetu 65-godišnjaka. Njih se, naime, sumnjiči da su tijekom svibnja s imanja na  širem području Donjeg Miholjca 65-godišnjaku otuđili janje, a potom su mu tijekom kolovoza provalili u prostoriju imanja, nakon čega su mu otuđili opet janje - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Vlasnik je oštećen za oko 440 eura. Policija je pretresla i dom te druge prostore kojima se koristi trojac, pri čemu je pronađeno i oduzeto više od 400 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija RH, dvije registracijske pločice za kojima je raspisana potraga te dvije janjeće kože.Protiv osumnjičenih slijedi odgovarajuća prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, kao i prijava za carinski prekršaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije