zločin u SAD-u

Dva vatrogasca ubijena u pucnjavi kada su došli gasiti požar

Pucnjava u SAD-u
Screenshot YouTube
24.12.2012.
u 16:41

Policija vjeruje kako je netko pucao na vatrogasce čim su izašli iz vatrogasnog vozila. Druga dva vatrogasca teško su ranjena

Dva vatrogasca ubijena su, a druga dva ranjena u pucnjavi kada su došli ugasiti požar koji je buknuo u jednoj kući u gradu Webster u američkoj saveznoj državi New York, javlja CNN.

Policija vjeruje kako je netko pucao na vatrogasce čim su izašli iz vatrogasnog vozila. Zbog pucnjave, vatrogasci satima nisu mogli početi gasiti požar pa su stanovnici morali biti evakuirani iz svojih domova budući da se vatra širila.

Vatrogassci su na teren izašli oko 6 sati po lokalnom vremenu, no tada je netko pucao na njih, a do 9 sati vatra je već bila zahvatila tri kuće i vozila.

Ranjeni vatrogasci oporavljaju se u bolnici u Rochesteru, a jedan od njih je sat vremena nakon pucnjave sam pobjegao s mjesta događaja i odvezao se u bolnicu.

>> VIDEO Napadač i još dvije osobe poginuli u pucnjavi u Oregonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije