horor u mađarskoj

Dvije sestre nestale su prije 14 godina: Sada su pronađena njihova tijela. Otkriveni jezivi detalji

Sestre iz Mađarske
Foto: police.hu
09.07.2023.
u 12:00

Istražitelji u Mađarskoj su u proteklih godinu dana preokrenuli gotovo cijelo naselje, isušili vodu iz bunara i prekopali ukupno četiri dvorišta, a u jednoj su zgradi srušili i zid kupaonice.

Točno godinu dana nakon što je mađarska policija u dvorištu njihove kuće u Diósjenőu pronašla posmrtne ostatke Alexandre Horváth, nestale prije 14 godina, pronađene su i kosti njezine sestre Krisztine. Prošlog lipnja uhićen je bivši udomitelj sestara, koji je osumnjičen za njihovo ubojstvo. Tijela je potom sakrio. Istražitelji su u proteklih godinu dana preokrenuli gotovo cijelo naselje, isušili vodu iz bunara i prekopali ukupno četiri dvorišta, a u jednoj su zgradi srušili i zid kupaonice. Udomitelj sestara, 47-godišnji H. József, koji do sada nije bio previše kooperativan s policajcima, na kraju se slomio i otkrio je gdje je pokopao Krisztinu, javlja Blikk koji donosi jezive detalje o zločinu.

VEZANI ČLANCI:

- Iz dvorišta naše kuće u četvrtak navečer vidjela sam policiju samo jednu ulicu niže od kuće mog bivšeg udomitelja. Dok sam ja stigao, već su kopali i na kraju su pronašli nekoliko kostiju - objasnio je za Blikk Attila Horváth, brat ubijenih sestara.

Tada 19-godišnja Alexandra Horváth i njezina sestra, 14-godišnja Krisztina Horváth nestale su 2009. pod misterioznim okolnostima. Tijelo Alexandre pronađeno je prošle godine zakopano u dvorištu njihove obiteljske kuće.

"Razumijem da je priznao nestanak, ali negira ubojstvo. Kazao da se Kriszti razboljela, pala i udarila glavom i tako umrla, a njezino je tijelo stavio na stalak za posteljinu i po mraku pokopao jadnicu u svom dvorištu. Kasnije sam čuo da se zbog jakog mirisa odlučio riješiti tijela, pa ga je isjekao i pokušao spaliti, smrskavši nečim lubanju. Preostale, nespaljene komade kostiju konačno je mogao zakopati na javnom zemljištu, pored svoje kuće, gdje su ih sad konačno i pronašli - ispričao je slomljeni brat.

Kazao je da je policija još 2015. godine dolazila na parcelu osumnjičenog za strašna ubojstva te je i tada prekopala dvorište, no on je tada već odande izvukao svoju žrtvu. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je možda ubio Alexandru tijekom svađe, a možda je kasnije namamio Krisztinu u kuću. Sestre su bile i seksualno zlostavljane.

Video: Mršav, neuredne kose, neobrijan: Filip Zavadlav opet na sudu

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
12:52 09.07.2023.

Za ovakve monstrume smrtna kazna je jedina pravda.

NU
nutna-
18:28 09.07.2023.

Smrtna kazna je za takve blagoslov, njega treba osudit na doživotnu robiju i smjestit sa največim kriminalcima da im bude kujica, jer je opće poznato da pravi kriminalci organski ne podnose zlostavljače žena i djece i takvi postanu kujice u zatvoru i jebe ih (doslovno) tko god poželi.

TR
tratincica68
00:35 10.07.2023.

U hr bi dobio po godine uz onu ovo ti je prvi put pa ti oprastamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije