ULOVILA IH POLICIJA

Dvojac iz Velike Gorice prodavao sredstva za potenciju diljem Hrvatske

pilule, potencija
Damir Spehar/PIXSELL
16.12.2016.
u 10:05

Ulovljeni dvojac zaradio je kaznenu prijavu.

Velikogorička policija ulovila je muškarca i ženu koji su ilegalno preprodavali sredstva za potenciju. Kod V.J. (34) i D.J. (45), inače s goričkog područja, policija je pronašla i zaplijenila između 60 i 70 tisuća tableta za potenciju raznih proizvođača te oko 600 kilograma gela, javlja Cityportal.

Među preparatima su bile španjolske mušice, viagra, gel te čak i neki lijekovi. Dvojac su pronašli u roku od 24 sata, a istraga je trajala duže jer je uključivalo i kupce, njih nekoliko desetaka iz cijele Hrvatske. Ulovljeni dvojac zaradio je kaznenu prijavu.

>> Neuništiva balkanska ruta: krijumčare drogu, ljude, duhan...

>> Na Plesu pokušao prokrijumčariti 46.976 tableta za potenciju

Komentara 2

ZG
zgubidan88
10:25 16.12.2016.

Oni ih uhapsili umjesto da su im dali najveće državne počasti zbog podizanja potencije i očuvanja demografske slike

DU
Deleted user
12:45 16.12.2016.

biće male djece...to je dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije