TRAGEDIJA U ZAGREBU

Predao se i treći napadač na zaštitara. Policija: Radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine

Zagreb: Nasmrt pretučen zaštitar automat kluba, policija traži napadače
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
04.09.2022.
u 10:36

Napadači su, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napali zaštitara poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici. Nakon sukoba napadači su pobjegli, a zaštitar preminuo u Kliničkom bolničkom centru Zagreb

Zaštitar poslovnice igara na sreću u zagrebačkom Trnju preminuo je u subotu, 3. rujna, nakon sukoba s trojicom napadača. Svi su napadači pobjegli, dvojica su uhićena na dan napada, a treći se danas predao policiji

- Nakon intenzivnih mjera identificiranja i traganja za trojicom muškaraca koja su sudjelovala u teškom kaznenom djelu na području Trnja te jučerašnjeg uhićenja dvojice, i treći muškarac je u službenim prostorijama i pod nadzorom policije. Njihov je identitet utvrđen operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima, a radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine. Kriminalističko istraživanje se nastavlja - istaknula je Policijska uprava zagrebačka. 

Treći osumnjičenik, doznaje Telegramu pratnji odvjetnika došao je u policijsko sjedište. Telegram ističe i kako treći osumnjičenik, koji se sada predao, nije tukao zaštitara, nego pokušavao smiriti sukob.

Voditelj službe Općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović iz PU zagrebačke iznio je u subotu popodne na konferenciji za medije više detalja o zločinu koji je zaprepastio Hrvatsku.

- Negdje oko 4:30 na području Savice u jednom automat klubu dogodio se incident. Za sada to kvalificiramo kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrti. Nakon fizičkog sukoba, osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru - rekao je Petrović.

- Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca. Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga. Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela - istaknuli su sinoć iz policije. 

Kazao je da je žrtva kaznenog djela bio zaštitar zaposlen u zaštitarskom poduzeću.

Podsjetimo, napadači su, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napali zaštitara poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici. Nakon sukoba napadači su pobjegli, a zaštitar preminuo u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, potvrdila je ranije policija. 

Ključne riječi

Komentara 62

SA
sargu123
09:06 04.09.2022.

Zašto ne objavite ime i prezime?

RA
RadagastovBrat
11:14 04.09.2022.

Ubuduće svoj glas dajem onome tko u izbornom programu ima ukidanje socijalnih davanja određenoj skupini. Pomoć države trebaju dobiti samo stari, bolesni, invalidi i ostali koji ne mogu raditi. Ostali neka se snalaze

DU
Deleted user
09:54 04.09.2022.

Dajte imena i prezimena, inace posao zastitara je jedan od najlosijih, cuva tudje za sicu, debili koji su ga napali zasluzuju goru sudbinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije