kraj utakmice

Dvojica nogometaša NK Bosuta na utakmici pretukla suca

lopta
Danijel Berković/Pixsell
17.10.2011.
u 09:43

Nezadovoljan sučevom odlukom 28-godišnjak je šakom udario suca, a potom mu se pridružio i 18-godišnji suigrač koji je suca udario nogom

Policija je Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavila optužni prijedlog protiv 28-godišnjeg i 18-godišnjeg nogometaša NK Bosut iz Apševaca zbog napada na suca na nogometnoj utakmici koja je igrana u nedjelju popodne u Apševcima nedaleko od Bajakova.

Kada je sudac napadnut, utakmica je prekinuta.

Nogometaši iz Apševaca ugostili su nogometaše NK Slavonca iz Prkovaca, a nezadovoljan sučevom odlukom 28-godišnji nogometaš NK Bosuta udario je šakom u lice 21-godišnjeg suca iz Otoka, a potom mu se pridružio i 18-godišnji suigrač koji je nogom udario suca u nogu nakon čega je sudac odsvirao kraj utakmice. Obojica će prekršajno odgovarati zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Komentara 3

DE
denderi
05:08 18.10.2011.

mlađi punoljetnik da sudi utakmicu ...što je vama..treba potpaliti pete i onom tko ga delegirao među seniorske momčadi za suca...mladić može suditi juniorima i pionirima sa 21 godinom taj nezna ni što je indirekt...bljak

mučki_đubrivoje
12:04 18.10.2011.

seljačine ne mogu protiv svog gubitničkog seljačkog mentaliteta!

SA
saniboj
12:57 20.10.2011.

Geni seljacki ne podnose poraz. Svabo bi se pokupio i otisao u svlacionicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije