PUTIN ŽELI PREGOVORE BEZ KOMPROMISA

EU dovršava željeznu zavjesu: Još jedna država diže ogradu uz granicu s Rusijom, žele se zaštiti od migranata

ograda Rusija
Newspix/ABACA/PIXSELL
19.11.2022.
u 10:42

Kao što će Dnjepar kao prirodna prepreka definirati situaciju u Ukrajini, tako će buduće odnose između Europe i Rusije definirati ograde na granicama europskih zemalja prema Rusiji

Ključne riječi

Komentara 70

NI
nipos
10:57 19.11.2022.

Vjerojatno podižu ogradu da ovi naši rusofili ne bi mogli otići živjeti u taj ruski raj ili kako se to zove RUSKI SVET...

HU
Huxug
11:52 19.11.2022.

Rusija terorizira svakog svog susjeda kojeg može. Da nisu u NATO isto bi napadali Litvu, Latviju, Poljsku, Estoniju... sve što Putler vidi kao vekovno rusko.

DU
Deleted user
11:14 19.11.2022.

Europa je Europa a Rusija tu ne spada. Treba napraviti berlinski zid,visoki napon i svakih 100 metara osmatračnica sa mitraljezom. Sami su krivi za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?