Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FRANCUSKOJ

Evakuiran dvorac Versailles u Parizu: 'Intervencija je u tijeku, izbjegavajte to područje'

Paris Olympic equestrian and modern pentathlon venue
/NEWSCOM
04.07.2024.
u 14:56

Izbjegavajte to područje i slijedite upute nadležnih tijela. Nemojte prenositi lažne informacije, navodi se u službenoj objavi

Posjetitelji dvorca Versailles u glavnom gradu Francuske ovog su četvrtka evakuirani zbog ''sigurnosne operacije koja je u tijeku''. Službe su upozorile građane da izbjegavaju to područje, a više timova specijalaca trenutačno je na terenu.

"Intervencija je u tijeku u palači Versailles. Snage sigurnosti na licu su mjesta. Izbjegavajte to područje i slijedite upute nadležnih tijela. Nemojte prenositi lažne informacije", objavljeno je, no nije poznato o čemu je riječ. 

Prema izvorima francuskog medija Le Figaro, operacija nije povezana s terorističkim napadom. Navodno se radilo o svađi dviju osoba, a jedna je navodno viđena kako bježi s nožem.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije