ČESTITAO NA KUPNJI

Gotovina: F-16 u okviru naših mogućnosti najbolja je opcija

Krstičević i Gotovina
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
28.03.2018.
u 11:28

Predan rad stručnih timova i Tvoji napori rezultirali su ispravnom odlukom državnog vrha

Ante Gotovina, hrvatski general i ratni suborac ministra obrane Damira Krstičevića, nakon odluke državnog vrha da podrži kupnju borbene eskadrile zrakoplova F-16 C/D Baraka od Izraela, čestitao je ministru:

"Dragi Damire,

Predan rad stručnih timova i Tvoji napori rezultirali su ispravnom odlukom državnog vrha, koja je u okviru naših realnih mogućnosti najbolja opcija.

Bitna je, kako za razvoj hrvatskih oružanih snaga tako i za sustav nacionalne sigurnosti, kojem je Hrvatska vojska jedan od temeljnih stupova.

Čestitam!

Ante Gotovina"

Komentara 128

PR
prajdali100
11:50 28.03.2018.

Ima ona ofucana " Koliko para toliko muzike". Najbolji mogući izbor bi bili potpuno novi američki F16 ali to je za nas nemoguca misija.

Avatar heyhay
heyhay
11:49 28.03.2018.

naporni ste s tim da su "stari" avioni dajte svoju lovu pa ćemo kupit nove ,sanader svoju lovu neda za nove avione,nije glup

NA
NasaSenkica
12:07 28.03.2018.

Jugo levičari na čelu sa strankom glas i sdp imaju bolju ideju i rjesenje .....a to je, da opet kad nas napadne voja seselj sa svpjim cetnickim hordama da se junacki branimo lovackim puskama kao 91 godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije