MJERE SIGURNOSTI

Fascinantna snimka otkriva detalj s Trumpove inauguracije: Tjelohranitelj nosio lažne ruke kako bi prst držao na obaraču strojnice

Trump
Foto: Youtube/Screenshot
1/4
25.01.2017.
u 17:58

Snimka pokazuje kako Trump s obitelji prolazi Pennsylvanijskom Avenijom, a pred okupljenima, štit čine jake mjere sigurnosti

Društvene mreže poharala je jedna od snimki s inauguracije koja je potakla glasine kako je jedan od tjelohranitelja novoizabranog predsjednika Donald Trumpa, lažnim rukama skrivao činjenicu da svoje prste drži na obaraču - spreman da zapuca.

Snimka pokazuje kako Trump s obitelji prolazi Pennsylvanijskom Avenijom, a pred okupljenima, štit čine jake mjere sigurnosti.

No jedan od tjelohranitelja privlači posebnu pozornost s obzirom na to kako se njegove ruke tijekom šetnje uopće ne pomiču i izgledaju lažno.

Teoretičari zavjere složni su kako je razlog ove protetike činjenica da ruke tjelohranitelja, za slučaj opasnosti, moraju držati prste na obaraču.

Neke teorije, kako piše The Sun, govore da je tjelohranitelj ispod kaputa nosio strojnicu tipa FN-P90. 

Naime, radi se o belgijskoj kratkoj strojnici koju koriste tajne službe u hitni intervencijski timovi. Sadrže 50 komada streljiva, a dovoljno su male da stanu pod zimski kaput!

>> Siguran u drugi mandat: Trump već zaštitio slogan za izbore 2020. godine

Komentara 14

Avatar Idler 3
Idler 3
18:19 25.01.2017.

Čuvaju ga njegvi tjelohranitelji v njegvoj zemlji kojoj je i predsjednik. Ak buju i tenk vozili za njim to je njihva stvar i svaka čast !!!

AA
Aartur
19:25 25.01.2017.

Trump se, ako ništa drugo, zalaže za slobodu kupovine i nošenja oružja u SAD. Za razliku od Hillary Clinton koja je bila protiv iste, ali to je naravno nije spriječavalo da se okruži s još više naoružanih tjelohranitelja. Jer ono šta je dobro za "elitu" nikako ne može biti dobro za običnog Amerikanca. Zato je Trump i pobijedio.

SA
Samson
19:52 25.01.2017.

Lažna i netočna vijest. Ruke mu se miču na 2:47 i 6:27. Pogledajte video i vi u uredništvu Večernjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije