ANALIZA DRAGANA BAGIĆA

Fenomen ‘kršćanske desnice’ – i u Hrvatskoj su znatan dio biračkog tijela

Bartulica
Duško Jaramaz/Pixsell
18.06.2024.
u 15:54

Desne stranke u EU birače mobiliziraju uglavnom ili euroskeptičnom ili antiimigracijskom retorikom. Te teme za sada nemaju dovoljno snažan mobilizacijski potencijal u RH te su akteri morali posegnuti za nečim drugim

Komentara 4

PR
prajdali100
17:02 18.06.2024.

Ma pusti " kršćansku desnicu", Bartulicu...piši o uspjehu " srpskog sveta", Vučiću,Vulinu,Mandiću i ostalima koji su odradili CG a sada je na redu BIH.Tiho u suradnji sa Akademijom,SPC i Inteligencijom uspješno se odrađuje ono što u ratu nije ostvareno.A svi šute !!!

ST
sttipe
20:17 19.06.2024.

Zmije ispod kamena, većina!! Lijevica više ne postoji, kapital se predstavlja kao lijevica, i združenim snagama s neukim zlom, rade na istrijebljenju naroda!! Silovali su porezni sustav, regulatorni sustav, skrenili novce u svoje džepove, a onda novac koriste kao oružje protiv naroda!!! I najviše im plješću, oni koje najefikasnije razbaštinjuju, i ubijaju!!! Slavonci... Možda će sutra Madžari biti pametniji susjedi!

TI
Tinček
12:45 19.06.2024.

O čemu bi vi pisali da nema crne desnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije