talentirana bez premca

Finkinja maestralno izvela 14 različitih glazbenih pravaca. Uživajte!

finkinja sara
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
11.03.2014.
u 14:56

Imitirajući 14 glazbenih pravaca, Finkinja Sara je pokazala vrhunske glasovne mogućnosti, ali i da je u stanju iz čista mira imitirati bilokoji glazbeni pravac.

Nakon što je zadivila svijet izgovarajući izmišljene riječi na različitim stranim jezicima, a da to opet zvuči potpuno uvjerljivo, Finkinja Sara objavila je novi video na svom Youtube kanalu Smoccahontas i pokazala kako je zaista talentirana.

Imitirajući 14 glazbenih pravaca, Sara je pokazala vrhunske glasovne mogućnosti, ali i da je u stanju iz čista mira imitirati bilokoji glazbeni pravac.

Kako to zvuči, pogledajte u videu.

>>Ova je djevojčica (8) nevjerojatnim talentom izmamila suze žiriju, a publiku digla na noge

Komentara 1

PO
poskorica
20:32 11.03.2014.

izvanredne glasovne mogucnosti koje bi trebala kanalizirati na par pravaca koji joj najvise leze;a koji to nije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije