Obiteljsko nasilje

Fizički napao suprugu, a policija mu u kući našla arsenal oružja

bomba
Arhiva VL
14.05.2010.
u 09:24

Četrdesetogodišnjak je suprugu prije nekoliko dana fizički napao, a kada je pobjegla od njega, nastavio ju je malteretirati telefonom.

ZADAR - Jučer, nakon dojave o obiteljskom nasilju u mjestu kraj Zadra, temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru, policija je pretresla kuću koju koristi 40-godišnjak. Pronađeni su, a potom i oduzeti, ručna bomba, četiri trenutne tromblonske mine M-60 i 159 komada streljiva - rekla je glasnoghovornica PU Zadarske Sandra Poljak Jurinčić.

Protiv 40-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Doznajemo da je 40-godišnjak suprugu prije nekoliko dana fizički napao, a kada je pobjegla od njega, nastavio ju je malteretirati telefonom. Žena je sve prijavila policiji. Na Prekršajnom sudu u Zadru određen mu je desetodnevni pritvor.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:50 14.05.2010.

je taj je to morao imat, za samoobranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije