potpora

Foley: Razumijemo emocionalnu reakciju Hrvata, SAD je uz vas

james foley
Marko Prpić/Pixsell
19.04.2011.
u 14:05

- Presuda u ovom predmetu nije osuda Domovinskog rata, niti osuda Hrvatskoj, kazao je američki veleposlanik

- Popuno razumijem duboku emocionalnu reakciju hrvatskog naroda na presudu u Haagu. Morate znati da su Sjedinjene Američke Države uz vas. Presuda u ovom predmetu nije osuda Domovinskog rata, niti osuda Hrvatskoj, kazao je američki veleposlanik u RH James Foley, javlja HRT.

Foley je dodao kako se SAD snažno nada da će hrvatski narod ostati fokusiran na budućnost, činiti zemlju sigurnijom, snažnijom, osigurati mir i prosperitet budućim generacijama te da je članstvo u Europskoj uniji kamen temeljac na hrvatskom putu u bolju budućnost.

 

Ključne riječi

Komentara 76

OB
-obrisani-
15:00 19.04.2011.

bez proslosti nema BUDUCNOSTI nismo mi ZIDOVI da nas samo pare zanimaju, kod nas se umire za metar medje.....sa komsijom.....

LO
lojtra
15:30 19.04.2011.

E, bravo damiane. Vidiš da pola i pola ipak mogu dati \"čovjeka i pol\".

OB
-obrisani-
14:48 19.04.2011.

19.04.2011. u 14:38h FONZA je napisao/la: miha četniče..... ... tesko je biti Hrvat medju ustasama inace sam Hrvat,katolik...samo nisam ustasa.... zaputi se malo u Madrid prograbljati grob tvog svetog Ante Pavelica....pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije