Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik će se iznenaditi

FOTO Auto zatrpan kaznama za parkiranje: 'Čekao je čovjek da plati u eurima'

02.01.2023.
u 13:17

S obzirom na brojne neplaćene kazne, automobil očito dulje vrijeme stoji na parkiralištu

Zanimljiva fotografija osvanula je u popularnoj Facebook grupi "Prometne zgode i nezgode". Ona, naime, prikazuje tamni automobil parkiran u nekom priobalnom mjestu, a na čijem su vjetrobranskom staklu zataknute brojne parkirališne kazne.

Korisnici grupe primijetili su kako s obzirom na brojne neplaćene kazne automobil očito dulje vrijeme stoji na parkiralištu.

"Čekao čovjek da plati u eurima", stoji uz objavljenu fotografiju, a jedan korisnik komentirao je sljedeće: "U ovakvim situacijama obavještava se policija. Što ako je taj automobil ukraden i ovdje je samo tako ostavljen. Što ako je vlasnik završio u bolnici ili postoji neki drugi razlog koji nema veze s nemarnošću", napisao je.

U svakom slučaju, kad se pojavi, vlasnika čeka poprilično iznenađenje na limenom ljubimcu.

Video – Vlada danas donosi novu uredbu o cijenama goriva, Petrol i Crodux i dalje imaju više cijene

Komentara 3

CR
crocro
14:26 02.01.2023.

Pa naravno da se već nakon druge kazne treba pozvati policija da ustanovi identitet vlasnika i razloge parkiranja. A policija nije pozvana zato što se osoba koja je podijelila kazne, uživjela ili umislila da je policija i da je taa osoba zadnja karika prije izricanja sankcije. Kao drugi razlog nepozivanja policije je "štancanje" čim više kazni kako bi rezultati rada ovoga redara bili pohvalni kod poslodavca.

SP
Split71
14:12 02.01.2023.

U vakim slučajevima se zove policija.....

TR
Tripoli
14:45 03.01.2023.

Ak parking nema vremenskog ograničenja i auto je tehnički ispravan i registriran onda policija nema kaj tu intervenirati...a ovo u biti nisu kazne vec dnevne parkirne karte koje pišu kontrolori parkinga u slučaju da na drugi način nije plaćena karta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije