Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA GRANICI

FOTO Carinici zaustavili skupocjeni auto i obavili pretres: Imali su što i vidjeti

Foto: Uprava carina Republike Srbije
1/2
04.07.2024.
u 13:43

Dvoje putnika koji su iz Njemačke išli u Tursku prijavili su da prevoze samo osobnu prtljagu. No carinici su se ipak odlučili na pretres

"Carinski službenici 3. srpnja 2024. godine na graničnom prelazu Gradina, u suradnji s policijom, spriječili su putnicu da u svojem donjem rublju preko granice prokrijumčari gotovo 57.000 eura", objavila je srpska carinska uprava. Na izlazu iz Srbije na red za kontrolu stigao je ''Porsche Cayenne'' stranih registracijskih oznaka. U njemu je iz Njemačke u Tursku putovalo dvoje putnika. 

Prijavili su samo osobnu prtljagu i dopušteni iznos gotovine, no pretresom je kod putnice u donjem rublju (gaćicama i grudnjaku) pronađeno 56.800 eura. Daljnjom kontrolom u osobnoj torbici vozača pronađeno je još 18.000 eura.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

"Putnicima je vraćeno po 10.000 eura koliko je bez prijavljivanja moguće nositi preko granice, dok će o sudbini preostale svote od 54.800 eura odlučivati nadležni sud", dodaju carinici.

FOTOGALERIJA Napadi morskih pasa u Jadranskom moru: U jednom su našli ljudske ostatke, zadnja žrtva je Slovenac

1/14
Ključne riječi

Komentara 6

KP
Karlovacko pivo
17:08 04.07.2024.

Za ovakve situacije sam čuo turci u Njemačkoj žive na socijali a kad idu dole puni su kao brod pošto nedrže novce na kontu

Avatar Castro
Castro
15:30 04.07.2024.

kako su se omastili...hahaha...nikad turci ni centa dobiti vise nece..

NE
Neretva93
14:43 04.07.2024.

Jesu li prošli hrvatsku granicu ili su priko Madarske usli u Srbiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije