TRAGEDIJA IZBJEGNUTA ZA DLAKU

FOTO Drama na autocesti: Župan Marušić umalo doživio tešku nesreću, iza njega se vozio i ministar Erlić

Foto: SB Online
1/3
13.09.2024.
u 13:25

Željezni predmet probušio je gumu službenog auta i oštetio felgu na samoj cesti, a automobil se jedva zaustavio

Župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić bio je u službenom automobilu kada im je danas oko 11 sati, na autocesti iz Slavonskog Broda, pukla guma. Naime, SB Online doznaje kako je službeno vozilo kod skretanja za odmorište Marsonia naletjelo na veći željezni predmet koji je bio u desnom traku autoceste. Željezni predmet probušio je gumu službenog auta i oštetio felgu na cesti, pri čemu se vozilo jedva zaustavilo. 

U vozilu s vozačem nalazio se župan Marušić, dok se iza njih vozio državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja Domagoj Mikulić, a nakon njega i ministar Šime Erlić.  Srećom, nitko nije ozlijeđen, iako je na cesti bio gust promet. Veća nesreća s kobnim posljedicama izbjegnuta je zahvaljujući spretnom manevru županova vozača.

Novinari su bili svjedoci gotovo cijelog događaja kao i brojni vozači koji su sa zaprepaštenjem gledali taj događaj, piše lokalni portal SB Online.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

BR
branding16
13:58 13.09.2024.

Hvala Bogu što nam je poštedio dobrog župana od teže nesreće.

RO
romobil
14:14 13.09.2024.

Žurili na vruću janjetinu.

IC
ICCO
14:23 13.09.2024.

Jel su vozili standardno 180 ili više? I ludovanje na cesti je omiljeni sport pumpanja ega ovakvih a kopirajući voljenog vođu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije