OGLASIO SE IDF

VIDEO Isplivala uznemirujuća snimka: Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip i odvezli se

Foto: reuters
1/4
23.06.2024.
u 08:58

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je muškarac bio ozlijeđen u razmjeni vatre, u kojoj je on bio jedan od osumnjičenih

Društvenim mrežama kruži uznemirujuća snimka iz Pojasa Gaze gdje je izraelska vojska još jednom izvela napade. Naime, tijekom razmjene vatre između vojske (IDF) i Hamasa u gradu Jeninu na Zapadnoj obali, snimljeno je vozilo IDF-a u pokretu na kojem je bio zavezan ozlijeđeni Palestinac

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je muškarac bio ozlijeđen u razmjeni vatre, u kojoj je on bio jedan od osumnjičenih. O svemu se oglasila i obitelj Palestinca, navodeći kako su tražili hitnu pomoć da dođe, no umjesto njih stigli su pripadnici IDF-a koji su muškarca zavezali za poklopac motora džipa i odvezli se.

- U subotu ujutro, tijekom protuterorističkih operacija uhićenja traženih osumnjičenika u području Wadi Burqin, teroristi su otvorili vatru na vojnike IDF-a, koji su odgovorili vatrom. U razmjeni vatre jedan od osumnjičenih je ozlijeđen i lišen slobode. Kršeći naredbe i standardne operativne procedure, osumnjičeni je odveden od strane snaga dok je bio vezan na vrhu vozila - izvijestio je IDF.

- Ponašanje snaga na video snimci incidenta nije u skladu s vrijednostima IDF-a. Incident će biti istražen i prema njemu će se postupati - potvrdio je IDF.

POVEZANI ČLANCI:

Inače, UN navodi kako je najmanje 480 Palestinaca - članova oružanih skupina, napadača i civila - ubijeno u incidentima povezanim sa sukobima na Zapadnoj obali, uključujući istočni Jeruzalem.





     
  •  
  •  
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Zgubider..
Zgubider..
11:29 23.06.2024.

"...Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip i odvezli se..."___Ovo je puno gore nego južnoafrički apartheid. Da je to neka druga država, već bi dugo na snazi bile najteže sankcije i židovi bi bili gladni kruha..

CA
Catalonia
14:36 23.06.2024.

Uzas kaj rade idf i zidovi. Oni su najvece zlo na cijelom svijetu,uzas.

ZA
Zapata
13:06 23.06.2024.

Za sve ove intelektualce koji podržavaju zločinački Izrael, jedna napomena:: Židovi mrze krščane još više nego muslimane.Pročitajte njihovu svetu knjigu Talmud. Nitko normalan ne podržava Hamas, ali i vi semitofili, da ste rođeni u Gazi, bili bi protiv Izraela. Države stvorene na genocidu, apartheidu, pljački i otimačini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije