OČEKUJU VODNI VAL

FOTO Nabujale rijeke oko Knina, pripremaju se vreće s pijeskom zbog moguće poplave na Zrmanji

Foto: Twitter
1/2
27.12.2021.
u 18:59

Kako je priopćeno, nabujane rijeke Butižnica i Orašnica zbog obilnih su se padalina izlile iz korita

Danas je sazvana izvanredna sjednica Stožera civilne zaštite Grada Knina zbog plavljenja i povećanja vodostaja svih rijeka na području Knina, objavili su iz Stožera na svom Twitteru. 

Objavljene su i fotografije s poplavljenih područja, a posebno su ugrožena područja pokraj rijeka Krke, Butižnice i Orašnice. 

Kako je priopćeno, nabujane rijeke Butižnica i Orašnica zbog obilnih su se padalina izlile iz korita

- Sve operativne snage su na terenu te se očekuje i dolazak Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Split - napisali su. 

Nabujala je i rijeka Zrmanja, zbog čega je Stožer u Obrovcu donio mjere obrane od poplave. 

- Zbog visokog vodostaja Zrmanje te očekivanja vodnog vala, donesene su redovne mjere obrane od poplave na rijeci Zrmanji. Aktiviran je uži sastav Stožera CZ Grada Obrovca te su pripremljene vreće s pijeskom na ugroženom području desne obale rijeke Zrmanje oko gradske knjižnice - napisali su.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tarantula
10:08 28.12.2021.

Nije valjda da Vas je ekipa sa kninske tvrđave zaboravila, šta češ nije padala kiša u kolovozu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije