U KAŠTELANSKOM ZALJEVU

FOTO Nesvakidašnji prizor: Pilot kanadera uzvraća pozdrav muškarcu u gumenjaku

Foto: Edi Meštrović/Dalmacija Danas
1/8
12.08.2024.
u 09:32

Uz vatrogasce su požar gasila i četiri protupožarna zrakoplova Canadair CL-415, priopćili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Oko 14:40 sati, 11. kolovoza, izbio je požar na otvorenom prostoru u predjelu Voljak kod Solina. Dojavu o požaru zaprimio je Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) Split. Naime, riječ je o požaru otvorenog prostora. Na teren je jučer izašlo 135 vatrogasaca, a u pomoć je stiglo i 26 zagrebačkih vatrogasaca.

Osim toga, tijekom gašenja je ozlijeđen jedan od vatrogasaca iz DVD-a Solin. Iako je zadobio opekline prvog stupnja nastavio se hrabro boriti protiv požara nakon što mu je pružena medicinska pomoć. Nadalje, uz vatrogasce su požar gasila i četiri protupožarna zrakoplova Canadair CL-415, priopćili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Dalmacija Danas je objavila nevjerojatne fotografije iz Kaštelanskog zaljeva. Naime, na njima se može vidjeti kako kanader uzima vodu iz zaljeva dok mu iz gumenjaka maše muškarac. Pilot je zatim uzvratio pozdrav i nastavio s akcijom gašenja buktinje. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA 135 heroja u akciji: Pogledajte nemilosrdnu borbu s velikim požarom kod Solina

1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije