Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

FOTO Policija na mjestu strave u Bjelovaru: Dvoje mrtvih, izbodena žena u bolnici

Bjelovar: Muškarac ubio jednu ženu, drugu teško ozlijedio pa počinio samoubojstvo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
18.05.2024.
u 15:27

Očevid u inače mirnoj četvrti u Bjelovaru još traje, a policija ne izlazi u javnost s previše detalja

Radničko naselje u Bjelovaru u subotu je uznemirila vijest o stravičnom događaju obiteljskoj kući u susjedstvu. Policija je oko 10 sati dobila dojavu da su u kući pronađene dvije mrtve i jedna teško ozlijeđena osoba. Navodno je muškarac ubio punicu, a suprugu teško ozlijedio. Moj portal piše kako si je navodno zatim presudio pred policajcima. 

Policija ne izlazi u javnost s detaljima tragedije dok ne završi očevid. "Izvještavamo vas da su na području grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe, dok je jedna teže ozlijeđena te je prevežena u OB Bjelovar radi ukazivanja liječničke pomoći. Slijedi očevid, a očevidom rukovodi zamjenica ŽDO Bjelovar. Nakon očevida slijedi službeno priopćenje na web sranici PU bjelovarsko bilogorske", kratko su se oglasili u bjelovarskoj policiji. 

Očevid u inače mirnoj četvrti u Bjelovaru još traje. Izbodena žena izvan je životne opasnosti, doznaje Klikni.hr neslužbeno iz bolničkih krugova.

Komentara 3

AR
arwin
16:29 18.05.2024.

Izgleda da onaj zakon o femicidu po kojem su žene ljudi malo jednakiji od ostalih nije baš nešto prestrašio počinitelje kaznenih djela.

Avatar Aristarh
Aristarh
16:05 18.05.2024.

Žene pamet u glavu. Ne žalite se materi na svog muža. Vi ste ga izabrali. Ili živite sa njim ili tražite rastavu. No nikad ne zovite roditelja u pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije