Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SPLITU

FOTO Staklena stijena popustila i pala na strance: Najstariji ozlijeđeni ima tek 20 godina

Split: Nakon pada stakla koje je ozlijedilo 22 osobe ostale su samo krhotine
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/10
03.07.2024.
u 09:51

Veliki broj mladih stranaca pokušavalo je ući u klub kada je staklena stijena popustila pod pritiskom i razlomila se u tisuću komada na mlade

Tek ostaci nekoć staklene stijene koja je gledala na ulicu nalaze se jutros u splitskom noćnom klubu Central nakon što je sinoćnji nemili incident ozlijedio 22 osobe, a jednu i teško. Još je jutros po pločniku bilo tragova krvi i velikih komada stakla, no radnici Čistoće uspjeli su to počistiti dok nije krenuo veći protok ljudi. 

Umjesto stakla, prostor noćnog kluba već je ograđen tako da se ne vidi unutra, a ondje više nema ni znatiželjnika koji su htjeli provjeriti što se dogodilo. Riječ je o klubu u kojeg su i inače odlazili mahom strani turisti, a ista takva ''scena'' bila je i sinoć kada je oko 00.30 sati došlo do incidenta. 

Split: Nakon pada stakla koje je ozlijedilo 22 osobe ostale su samo krhotine
1/10

Naime, veliki broj mladih stranaca pokušavalo je ući u klub kada je staklena stijena popustila pod pritiskom i razlomila se u tisuću komada te pala na mlade. Od 24-ero mladih koji su zatražili liječničku pomoć, dvije osobe zadržane su u bolnici. Zanimljivo je kako je najstarija ozlijeđena osoba imala tek 20 godina, a navodno je riječ o stranim turistima iz Švedske i Njemačke. 

''Na OHBP KBC-a Split zaprimljene su 24 osobe, sve strani državljani (Švedska i Njemačka) od 2004. do 2008. godišta. Svi imaju ubodne i rezne rane. Dvoje pacijenata zadržano je na bolničkom liječenju, mladić (2004.) na Klinici za kirurgiju i djevojka (2008.) na Klinici za dječju kirurgiju. Oboje su dobro i izvan životne opasnosti. Ostali su nakon medicinske obrade otpušteni'', javili su ranije iz bolnice. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 9

SC
schteff
11:33 03.07.2024.

uz staklo koje puca i bahato naguravanje na to staklo... nameće se pitanje što su radili balavci bez pratnje vani poslje 23 h?

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
11:14 03.07.2024.

Svaki dan na tom mjestu ista slika, gužva naguravanje mase. Sada se dogodilo zlo i? Tko će odgovarati zbog ovog, tko, koje sada to institucije rade svoj posao? Teško je postavit koridore, kao na aerodromu ili sl. ne, bolje gledat masu kako se gužva i gura na ulazu svaku večer. koliko, preko 20 mladih ljudi završilo u bolnici sa krvavim tjelesnim ozljedama, amo se kladit da nitko neće biti odgovoran zbog ovog, a da će još ozlijeđeni morat podmirit štetu jer su staklo razbili... ponavljam ovo traje godinama na svakodnevnoj bazi, bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi, na žalost, dogodilo se, srećom nitko nije poginuo!

RO
RobbieSthlm
11:26 03.07.2024.

A ništa novo. Pa zar nije u splitu pao zid na ljude dok su čekali autobus prije par godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije