OČEVID U TIJEKU

FOTO Teška nesreća na mostu kod Koprivnice: Vatrogasci morali rezali kombi da izvuku unesrećene

Foto: epodravina.hr/Toni Peršinović
1/9
09.09.2024.
u 15:38

Neslužbeno saznajemo da je u kombiju bila žena koja je trenutno u životnoj opasnosti.

Teška prometna nesreća dogodila danas kraj Repaškog mosta, koji se nalazi u blizini grada Koprivnice, na području Koprivničko-križevačke županije.

Prema informacijama ePodravine, kombi je skrenuo s ceste prije mosta i udario u drvo, uslijed čega je vozilo potpuno uništeno. Na mjesto nesreće odmah su stigli vatrogasci, policija i hitna pomoć.

Vatrogasci su morali rezati vozilo kako bi izvukli ozlijeđene osobe. Neslužbeno saznajemo da je u kombiju bila žena koja je trenutno u životnoj opasnosti. Više službenih informacija bit će dostupno nakon policijskog očevida.

1/9

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Marko
Marko
15:54 09.09.2024.

Čudno,a baš ti kombiji voze sporo i oprezno...

IG
igy100
16:33 09.09.2024.

moderni robovi koji rade po cijele dane tahografe treba ugradit u sva vozila koja se bave prijevozom putnika i tereta

AD
adokrmpot
16:00 09.09.2024.

Sada će nam prometni stručnjak objasniti da imamo loše ceste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije