'OVO JE NEIZDRŽIVO'

FOTO Vandali napravili kaos u centru Čakovca: Razbacali inventar ugostitelja, čupali biljke...

Foto: E-međimurje.hr
1/3
31.08.2024.
u 13:37

Ugostitelji su zabrinuti za sigurnost svojih lokala, a brojni i pitaju hoće li se odgovorne privesti pravdi

Vlasnika jednog čakovečkog ugostiteljskog objekta dočekao je kaos jutros. Njegov lokal bio je u potpunosti razbacan - stolci su ležali na podu, stolovi okrenuti naopačke, terasa je bila doslovce ''posvuda''.

- Ne znam više što ću od vandalizma… Morat ću uzeti stvar u svoje ruke jer ovo je neizdrživo - izjavio je vlasnik za E-Međimurje.hr. Problem je u tome što ovakvi slučajevi nisu rijetkost, a vandalima se uglavnom nikada ne uđe u trag. 

Kako navodi portal, ugostitelji su zabrinuti za sigurnost svojih lokala, a brojni i pitaju hoće li se odgovorne privesti pravdi. Uz to, postavlja se i pitanje hoće li neredi biti sve ''žešći'', odnosno šteta sve veća. Uz to, portal navodi i kako su tijekom noći vandali uništili i biljke zasađene u teglama u Čakovcu. Radi se o biljkama koje su bile postavljene u samom centru grada, a koje su vandali iščupali i ostavili sa zemljom na tlu.
 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Ovo su površinom najveće Hrvatske županije: Znate li u kojoj od njih živi najmanje ljudi?

1/25

 
Ključne riječi

Komentara 2

LE
lektor
04:57 02.09.2024.

Mislim da to nije obični vandalizam, nego politička poruka: mnogi građani ne vole to što su javne površine pretvorene u ulične kavane, a prolaznici gurnuti na cestu Vandali su bili narod koji je dotukao Rimsko carstvo, što je najveća političkaka promjena u povijesti.

NK
Najam krova
17:18 31.08.2024.

Zašto su pumparice zabranjene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije