Aquacity

Franjo Veble: Za otpremnine Grad ima, a za radnike ne

'19.06.2013., Korzo, Varazdin - Nakon sto je tvrtka Nedblam propala, radnici Aquacitya koje je grad Varazdin dao toj tvrtci prosvjedom traze pravdu i misle da ih je gradska uprava izigrala jer ne zeli
'Marko Jurinec/PIXSELL'
21.06.2013.
u 11:39

Gradska vlast nije održala predizborna obećanja da će riješiti status radnika Aquacityja, tvrdi Franjo Veble

Devet radnika Aquacityja u srijedu je prosvjedovalo ispred varaždinske Gradske vijećnice. Od gradonačelnika Gorana Habuša traže da ispoštuje sporazum, prema kojem Grad radnike treba preuzeti u radni odnos nakon raskida ugovora s Nedblamom

- Prije izbora izgledalo je da će se sve riješiti, ali sada direktor Dražen Hrain radnicima nudi ugovore na određeno, a gradonačelnik ne poduzima ništa. Žalosno je da Grad ima 400 tisuća kuna za nekakve otpremnine, a za ove ljude se ne želi pobrinuti - kazao je sindikalni povjerenik radnika Franjo Veble.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije