Milanović o remontu

Generali trebaju pomoći oko MiG-ova, a ne biti protiv svog suborca ministra

milanović
Goran Ferbezar/PIXSELL
09.07.2014.
u 14:00

Generali trebaju pomoći oko MIG-ova, a ne biti protiv svoga suborca, ministra Kotromanovića - rekao je Milanović odgovarajući na pitanje o nesolidno servisiranim vojnim MIG-ovima

Za posjeta Gunji, Rajevu Selu i Drenovcima, novinari su zamolili premijera Zorana Milanovića neka prokomentira zaključak Saborskog odbora za unutarnju politiku i nacionanu sigurnost da je predstavka Slavka Linića protiv njega neutemeljena, Milanović je rekao da nema komentara.

- Generali trebaju pomoći oko MIG-ova, a ne biti protiv svoga suborca, ministra Kotromanovića - rekao je Milanović odgovarajući na pitanje o nesolidno servisiranim vojnim MIG-ovima.

Na pitanje da li se zalaže za Amerikance ili Ruse koji su zainteresirani za naftne i plinske resurse u Jadranu, Milanović je odgovorio kako su nam "Amerikanci bliži jer smo članica NATO-a" ,ali svi bi trebali imati iste uvjete za poslovanje.

>> Milanović u Gunji: Izgradit ćemo vam novu kuću, nije iz našeg džepa

Ključne riječi

Komentara 44

19
1995josip
14:22 09.07.2014.

Ministar treba odgovarati za propuste i loše odluke , netreba se zanositi da nebude jednog dana odgovarao za štetu koju je napravio prema OSRH , jer tada ga nebude štitio sdp kokošinjac !

DU
Deleted user
14:24 09.07.2014.

Kako da generali pomognu? Da uzmu sraufciger u ruke i pocnu sarafiti??? Tko je izabrao upravo Ukrajince za remont? Sigurno HDZ!!! Kukurikuuuuuuuu

Avatar mrado88
mrado88
14:22 09.07.2014.

Još jedna besmislena izjava u nizu našeg Premijera.....on očito živi na nekom drugom planetu .....ako je netko ugrozio nacionalnu sigurnost ove države onda mora snositi odgovornost.....ali očito u SDP-u a i na Pantovčaku ne misle tako....draga nacijo to vam je ako niste znali "NOVA PRAVEDNOST"......ali samo za odabrane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije