USRED BIJELA DANA

Gnjusni napad u Zagrebu: Zgrabio ženu za grudi, trljao se o nju, pa dobio šamar i obvezno liječenje

Zagreb: Autobusna stanica sa nadstrešnicom na Zagrebačkoj aveniji
Davor Puklavec/PIXSELL
08.08.2024.
u 20:29

Na sudskoj raspravi je svjedočila i žena koju je maltretirao 38-godišnjak.

Muškarac (38)  iz Zagreba proglašen je krivim i osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je usred bijela dana na autobusnom stajalištu u Zagrebu maltretirao mlađu ženu počinivši bludne radnje prema njoj.

On je, kako stoji u presudi, u lipnju oko 14 sati u Zagrebu, Borongajska cesta, “na autobusnom stajalištu, u nakani zadovoljenja spolnog nagona, protivno volji ženske osobe, prišao joj s leđa te ju objema rukama uhvatio za grudi. Potom se tijelom i spolovilom u erekciji trljao uz njezino tijelo nakon čega ga je žena, kako bi se obranila, udarila otvorenim dlanom po licu pa se odmaknuo i počeo udaljavati, a uslijed tog postupanja povrijedio je spolni integritet žene te joj prouzročio strah”, ističe sutkinja, piše Danica. hr.

Na sudskoj raspravi svjedočila je i žena koju je maltretirao 38-godišnjak. Ona je kazala kako je tog dana bilo vruće te da je stajala na autobusnoj stanici kad joj je netko prišao s leđa, uhvatio je za grudi i trljao se o nju te je osjetila njegov spolni organ. Uspjela se osloboditi, okrenuti i ošamarila je muškarca koji ju je napao. On je počeo vikati da ništa nije napravio te je shvatila kako on nije sav svoj. Kazala je kako je tamo bilo još ljudi koji su se pravili da ništa nisu vidjeli.

Sutkinja je odredila 38-godišnjaku i obvezno psihijatrijsko liječenje. Presuda je nepravomoćna.

FOTO BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Zagreb: Autobusna stanica sa nadstrešnicom na Zagrebačkoj aveniji
1/19

 

Ključne riječi

Komentara 24

DO
Domi
21:00 08.08.2024.

Uvjetna kazna? Ovu sutkinju bi trebalo ostaviti na samo sa ovim manijakom barem na pola sata.

VO
volimnju
21:04 08.08.2024.

ako već ne ide u zatvor, neka ga drže dugo na psihijatriji

TA
tantor
21:52 08.08.2024.

sramotna presuda........nadam se da će se odvjetništvo žaliti i da će predmet biti dodijeljen nekom normalnom sucu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije