Varaždinske Toplice

Goranka Štefanić ostala bez predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća

stefanic
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
06.11.2014.
u 08:30

Oporba nije predložila novoga kandidata za predsjednika, a nije to, naravno, učinila ni gradonačelnica Štefanić

Gradsko vijeće Varaždinskih Toplica ostalo je bez predsjednika i potpredsjednika. Petar Ratković (HNS) sam je preduhitrio oporbu, koja je u dnevni red uvrstila prijedloge o razrješenju s dužnosti, te podnio ostavku iz osobnih razloga. Njegova zamjenika Dragutina Šareca (SDP) pak su na kraju burne sjednice oporbenjaci razriješili dužnosti. Novi predsjednik nije izabran. Oporba ga nije predložila, kažu da bi gradonačelnica Goranka Štefanić (HNS) trebala predložiti osobu s kojom može surađivati. Njoj pak to, naravno, nije na kraj pameti budući da su joj srušili "prijateljsko" vodstvo Gradskoga vijeća. Toplicama slijede burni politički dani, a ne izabere li se pod patronatom Državne uprave novo vodstvo Gradskoga vijeća te ne donese li se na vrijeme gradski proračun mogući su prijevremeni izbori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije