UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Maras: Picula bi bio izvrstan predsjednički kandidat, Bandić će izgubiti u Zagrebu

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.09.2016.
u 09:33

Maras je rekao da je Milan Bandić na parlamentarnim izborima pokazao da nema povjerenje građana Zagreba

Gordan Maras, član predsjedništva SDP-a, rekao je jutros na televiziji N1 da bi Tonino Picula bio izvrstan kandidat za predsjednika države.

Komentirao je i predstojeće lokalne izbore.

– Upravo na gradu Zagrebu možemo pokazati povjerenje naših sugrađana – rekao je Maras, dodajući da je gradonačelnik Milan Bandić na parlamentarnim izborima pokazao da nema povjerenje građana Zagreba.

– On nije prva, druga, ni treća, on je četvrta ili peta opcija – rekao je Maras, dodajući da misli da na izborima neće pobijediti Bandić nego Davor Bernardić.

Maras također smatra da će predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj je spočitnuo pristranost, izgubiti na predsjedničkim izborima.

– Predsjednica Grabar-Kitarović nakon samo dvije godine ima najlošiji rejting od svih predsjednika ili predsjednica. Nažalost, ponaša se na neprimjeren način – rekao je Maras.

– Sigurno ćemo i mi imati kandidata. Nekoliko kandidata može pobijediti. Mislim da Milanović nema namjeru ostati u politici, ali Picula bi bio izvrstan predsjednički kandidat – dodao je.

>> Tko je dobio najviše preferencijalnih glasova u SDP-u i HDZ-u? Krstičević zamalo ispred Plenkovića

Komentara 11

FA
Fake
10:44 16.09.2016.

Maras nešto misli?Ajde nemojte nas nasmijavati.Nije dostojan predsjednici ni čistiti cipele a prodaje pamet.Netko tko je skupa sa velikim vođom izgubio a da ni sam ne zna koliko puta.Predsjednica je popularnija nego on skupa sa svom ekipom sa Iblera ali kako bi on to znao.Luzer.

SX
sudbina x
10:40 16.09.2016.

Bandić će ponovo biti gradonačelnik. Upravo zbog toga što ga građani žele za gradonačelnika nije prošao na parlamentarnim izborima...

ZM
zmestrov
10:29 16.09.2016.

drug maras se pretvorio u babu gataru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije