PRIPREMITE SE ZA BUKU

Velika vojna vježba na Pantovčaku: Letjet će helikopter, čut će se eksplozije i sirene

Zagreb: Dan državnosti obilježen pokaznim vježbama Hrvatske vojske i policije te prigodnim letačkim programom
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
25.10.2024.
u 10:23

Tijekom vježbe koristit će se helikopter HRZ-a, pirotehnička sredstva, vozila s bljeskalicama i druga zvučna oprema.

Ured predsjednika izvijestio je da će u petak i subotu unutar kompleksa biti održana redovita vježba Počasno-zaštitne bojne u kojoj će sudjelovati helikopter HRZ-a te zbog očekivane buke moli za razumijevanje stanovnike tog dijela Zagreba.

Redovita vježba u kojoj će sudjelovati i pripadnici HRZ-a, Vojne policije te Uprave za posebne poslove sigurnosti MUP-a bit će održana u petak, između 12 i 16 sati te u subotu između 8 i 14 sati unutar kompleksa Ureda Predsjednika Republike Hrvatske na Pantovčaku.

Tijekom vježbe koristit će se helikopter HRZ-a, pirotehnička sredstva, vozila s bljeskalicama i druga zvučna oprema. Stanovnike tog dijela Zagreba Ured je obavijestio da se u vrijeme održavanja vježbe očekuje pojačana buka te ih moli za razumijevanje.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Zavirite u srce vojne akcije, evo kako izgleda jedna vježba: Oklopna vozila, oružje i vojnici u punoj pripravnosti

Zagreb: Dan državnosti obilježen pokaznim vježbama Hrvatske vojske i policije te prigodnim letačkim programom
1/23
Ključne riječi

Komentara 7

GO
Godežav
11:14 25.10.2024.

A vrhovni zapovjednik će u maniri Kim Jong Una sve to dalekozorom promatrati iz predsjedničkih dvora odjeven u ratnu odoru. Treba samo pripaziti da se ne odlomi i ostatak brda.

CR
crocro
11:44 25.10.2024.

A tko je stopirao vježbu hrvatske ratne mornarice ove godine na hrvatskom moru?

PR
prajdali100
11:26 25.10.2024.

Vježba " Spašavanje gardiste Zoke". On će negdje konzumirati stanovite količine pršuta i zalijevati vinom- da se ne baci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije