'Otprilike 20'

Građevinari naljutili Baldasara: Kako ne znate koliko je radnika?

zeljko jovanovic,ivo baldasar,portal (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/3
Autori: sv, i.kri/VLM
22.07.2013.
u 14:39

Javna rasprava pokazala je da je sadržaj zdravstvenog odgoja dobar, primjeren djeci i jača obiteljski odgoj, rekao je Jovanović i najavio da do kraja mjeseca kreću sa svim radnjama

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar pri posjeti OŠ Pujanke s ministrom obrazovanja Željkom Jovanovićem upitao je izvođače radova koliko imaju radnika na gradilištu, na što je dobio odgovor "ne znam", koji ga nije baš zadovoljio.

– Koliko radnika imate sada? – upitao je Baldasar na što mu je muškarac kazao da mu je rekao da ne zna. – Kako možete ne znati takvu ključnu informaciju. Gospođo, koliko radnika imate na gradilištu? – još jednom je upitao Baldasar, sada drugu predstavnicu izvođača radova. – Pa otprilike 20 – odgovorila mu je, na što je Baldasar kazao da mu ne može reći otprilike.

"Ne možete nakon svih ovih događanja tako raditi"

– Nemojte se ljutiti, ali ne možete nakon svih ovih događaja tako raditi – kazao je Baldasar i dodao da moraju znati koliko imaju radnika. Gradonačelnik se ljutio jer je kazao da imaju premali broj radnika, a vidio ih je samo nekoliko vani, dok ih nije bilo u školi. Izvođači radova kazali su nam kako brzina izvođenja radova nema veze s brojem radnika.

Željko Jovanović, ministar prosvjete i Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, nisu zadovoljni brzinom izgradnje aneksa zgrade OŠ Pujanki u Splitu, poručili su nakon obilaska gradilišta.

– Nezadovoljni smo dinamikom, mislili smo da je stanje bolje. Ali, dogovorili smo s izvođačem, tvrtkom Fenix, da 23. kolovoza 2013. bude tehnički pregled – rekao je Jovanović.

"Sadržaj zdravstvenog odgoja je dobar"

Baldasar je rekao da je izvođač dao garancije da će biti završeno u roku. Učenici OŠ Pujanki na nastavu idu autobusima u druge škole u različitim četvrtima.

Jovanović je komentirao i četvrti modul zdravstvenog odgoja.

– Javna rasprava pokazala je da je sadržaj zdravstvenog odgoja dobar, primjeren djeci i jača obiteljski odgoj – rekao je Jovanović i najavio da do kraja mjeseca kreću sa svim radnjama kako bi u skladu s procedurom zdravstveni odgoj bio u svim školama u rujnu. 

>>MZOS: Zdravstveni odgoj nije u suprotnosti s kršćanstvom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije