Nova Gradiška

Gradonačelnik pokrenuo peticiju protiv spajanja bolnica

bolnica,Nova Gradiška
Ivica Galović/PIXSELL
22.12.2013.
u 23:23

Inicijativu je pokrenuo gradonačelnik Željko Bigović, koji poziva građane da je podrže

Gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović pokrenuo je peticiju protiv odluke Vlade Republike Hrvatske o spajanju novogradiške i slavonskobrodske bolnice.

On je uputio javni poziv Novogradiščanima i stanovnicima deset općina zapadnog dijela Brodsko-posavske županije da svojim potpisom stanu na stranu vijećnika i uprave grada, koji su jedinstveni u stavu kako se to ne smije dopustiti.

– Svojim potpisom izrazite protivljenje spajanju bolnice koja postoji čak 167 godina, u kojoj je u Domovinskom ratu hospitalizirano 1505 ranjenika te izdano 950 litara krvi i 3500 infuzijskih otopina. I sve to uz nadljudske napore bolničkog osoblja – navodi se u proglasu gradonačelnika Željka Bigovića.

>>Klimaoprema ulaže 37 milijuna kuna u Novoj Gradiški

Komentara 1

BL
Blomberg
18:17 28.12.2013.

Gospodin Bigovic je potpuno u pravu da se bolnica u N.Gradiski odrzi i da sve ostaje kako je. Zasto se unistava ono sto dobro posluje, ili je iza toga nesto drugo posrijedi, sve to treba dobro preispitati da tu nesto ne "smrdi"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije