POLITIKA

Gradski vijećnici na Čehokovoj listi i dalje su haeselesovci

ernoic
MARKO JURINEC / PIXSELL
15.12.2010.
u 13:48

Novi predsjednik Miljenko Ernoić predstavio je novo vodstvo varaždinskog ogranka stranke

HSLS je uoči konstituirajuće sjednice predstavio novo vodstvo varaždinske gradske organizacije. Predsjednik je Miljenko Ernoić, bivši dožupan, a njegovi zamjenici Željko Čengić, Darinka Hajduk-Vučić, Ivan Jenkač i Ivan Lučić.

- Politiku treba decentralizirati, otvorit ćemo se prema građanima i imati uredovne dane kad će građani moći davati prijedloge u našem sjedištu u Krešimirovoj ulici. HSLS ima 600-tinjak članova u Varaždinu. Bilo bi dobro da što više ljudi vođenih javnim interesom uđe u političke stranke, ili makar budu simpatizeri koji daju prijedloge - izjavio je Ernoić.

Njegov zamjenik Jenkač komentirao je odnos s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, bivšim članom HSLS-a, na čijoj su nezavisnoj listi u Gradskom vijeću brojni istaknuti članovi HSLS-a.

- Svi se ti vijećnici i dalje izjašnjavaju kao članovi HSLS-a, a odluke ćemo donositi na Izvršnom odboru stranke te na Klubu vijećnika HSLS-a u Vijeću - rekao je Jenkač i dodao da će novo vodstvo napraviti službeni stav stranke o velikim investicijama u gradu te o proračunu za iduću godinu.

- Odnos s gradonačelnikom Čehokom nikad nije bio upitan - dodaje Ernoić.

Stranci predstoji priprema za izbore za vijeća mjesnih odbora, najavljuje Čengić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
valek000
17:14 15.12.2010.

Ne možete biti i HSLS-ovci i nezavisni i Čehokovci. Odlučite se kome pripadate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije