ANTIKORUPCIJSKO VIJEĆE

Grmoja odgovorio Plenkoviću: Premijer je očajan. Raspadaju se na sve strane

Zagreb: Nikola Grmoja o Antikorupcijskom vije?u
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.10.2022.
u 17:05

To je ekipa koja nama tumači da smo mi izdajnička vlada koja bi trebala biti uokvirena u podnaslovima: korumpirani lopovi i izdajnici. Istodobno taj isti Milanović u svim svojim izjavama ima razumijevanja za Putina", kazao je Plenković.

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je za Večernji list današnje izjave premijera Andreja Plenkovića u kojima je ovaj naveo da je Grmoja pozvao Dragana Kovačevića,  optuženog u aferi JANAF za primanje mita, namjestanje poslova i nezakonito pogodovanje, na sjednicu Antikorupijskog vijeća u "sklopu Mosta, Milanovićevih mališana".  

"Premijer je očajan. Raspadaju se na sve strane, njihova veleizdaja i kriminal u INA-i su svima očiti a sam Plenković je na današnjoj konferenciji nesuvislo lupetao, usto se i znojio u strahu i nervozi. Izgledao je kao i onda kad je afera Agrokor bila na vrhuncu. Nije im preostalo ništa drugo nego ispaljivati kojekakve dimne bombe i spinove, ne bi li malo odvratili pozornost od svoje veleizdaje i korupcije. Ali ovaj put im nece proći!", tvrdi Mostov zastupnik Nikola Grmoja.

Podsjećamo, premijer je danas ustvrdio da se predsjednik Zoran Milanović od početka mandata, a naročito od uhićenja Kovačevića, "počeo nenormalno ponašati" te je spomenuo Grmoju.

"Uhićenje Kovačevića je bilo u rujnu, a za one koji ne znaju - oni su bliski prijatelji. Tako je i Grmoja u sklopu Mosta, Milanovićevih mališana, pozvao Kovačevića na Antikorupcijsko vijeće. Čini mi se da mu je netko na Odboru rekao da je stručnjak za komunikaciju. Milanovićev prijatelj Kovačević zove u podrum u Slovensku u vrijeme lockdowna na hranu, a tamo vuče i Hranja, načelnika Glavnog stožera. To je ekipa koja nama tumači da smo mi izdajnička vlada koja bi trebala biti uokvirena u podnaslovima: korumpirani lopovi i izdajnici. Istodobno taj isti Milanović u svim svojim izjavama ima razumijevanja za Putina", kazao je Plenković.

VIDEO:U splitskoj bolnici preminulo dijete, dovezeno je u teškom stanju, policija istražuje okolnosti

Komentara 57

DU
Deleted user
17:22 13.10.2022.

HDZovci nemojte nas nasmijavati. Možda vi i jeste glupi, ali zato mi nismo vi.

JU
JustinCase
18:23 13.10.2022.

Hdz je gotov. Polovica ce ih zabrsiti u cuzi

AN
ante7
17:24 13.10.2022.

Neki novinari na plaći HDZa uporno govore kako je oporba nesposobna. Ako pogledate vladu i izuzmete donekle pristojnog Plenkovića, tko je ostao? Jesu li možda Grlić Radman, Banožoć, Njonjo, Bačić, Zekanović Pupovac, Vučković sposobni? Znate li uopće tko je ministar financija, gospodarstva, znanosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije