glasnogovornik Mosta

Grmoja: Prekidamo suradnju s agencijom Grizli komunikacije

11.12.2015., Zagreb - U sjedistu stanke odrzana je jos jedna sjednica Nacionalnog vijeca Mosta nezavisnih lista. Prije pocetka sjednice Nikola Grmoja dao je izjavu za medije.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.06.2016.
u 13:50

-S Mostom nažalost prekidamo suradnju, iako će nam ti heroji promjena i pokretači bolje Hrvatske uvijek ostati u srcima, a s Tomicom Karamarkom, PR i špijunskim potrčkalima ćemo još neko vrijeme plesat valcer- napisao je Bauer na svom Facebooku

Nakon što su u javnost iscurili dokumenti koji pokazuju da je tvrtka za odnose s javnošću Grizli komunikacije, koja inače stoji iza kampanje Mosta, austrijskom Braunsberger Holdingu nudila sastanke s članovima Vlade i Mostovim ministrima glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja za HRT je potvrdio da Most prekida suradnju s Grizli komunikacijama.

-Most nema veze s tim. Naš stav je jasan. Ne želimo da bilo što opterećuje Most.Raskinut ćemo sporazum s Grizli komunikacijama. Tražit ćemo da se istraži je li ugovor sporan- kazao je Grmoja i dodao da je za sporan ugovor Most saznao iz medija. 

-Pogrešno je i da su ugovorom nuđeni sastanci s Mostovim ministrima jer jer se u ugovoru spominje i ravnatelj DUUDI-ja koji je iz HDZ-a- rekao je Grmoja. Rekao je i da za Most nije prihvatljivo da bilo tko utječe na njihove ministre pri donošenju odluka, te da sastanke s njihovim ministrima može dogovoriti bilo tko preko njihovih tajnica. 

-Ograđujemo se od bilo kakvih nezakonitih radnji. Nikakva odgovornost Mosta tu ne postoji- naglasio je Grmoja i kazao kako je sretan i zadovoljan što nakon 6 mjeseci obavještajnog kopanja SDP-a i HDZ-a po njihovoj stranci nisu našli ništa sporno u onome što rade.

Prekid suradnje na svom Facebooku najavio je i suvlasnik Grizli komunikacija Thomas Bauer. 

-S Mostom nažalost prekidamo suradnju, iako će nam ti heroji promjena i pokretači bolje Hrvatske uvijek ostati u srcima, a s Tomicom Karamarkom, PR i špijunskim potrčkalima ćemo još neko vrijeme plesat valcer- napisao je Bauer.

Inače, afera oko agencije Grizli komunikacije izbila je nakon što  iz automobila predstavnika Braunsberger Holdinga ukradeni dokumenti u kojima stoji kako PR agencija Grizli komunikacije svojim austrijskim klijentima nudi sastanke s ministrima Mosta kako bi se u javnosti pokrenulo pitanje oko spora koji Braunsberger Holding vodi s austrijskim Focus Investom oko trgovačkog centra West Gate.  

>>Klijentu nudili sastanke s Mostovim članovima Vlade

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:23 04.06.2016.

A s kim otvarate suradnju ?Tko će Vam sada prenositi želje poslodavaca i čije će sufliranje Petrov slušati (slušalice u u ušima)? Tko će vas i dalje promovirati kao skupinu neovisnih, samostalnih individua, koje samostalno razmišljaju? PR vam je dobro odradio posao, ali provaljeni ste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije