NIŽU SE OPTUŽBE

Grmoja reagirao na objavu HDZ-a: 'Kažu da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su!'

Zagreb: Bulj i Grmoja zaradili opomene
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.10.2022.
u 12:46

- Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kuna HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 milijuna kuna od Oksane Dvinskyh - ističe Grmoja

Nakon što je Hrvatska demokratska zajednica optužila pojedine članove oporbe i predsjednika Zorana Milanovića da su "ruski igrači", Nikola Grmoja reagirao je putem Twittera. 

- Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kuna HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2,6 milijuna kuna od Oksane Dvinskyh - ističe Grmoja.

HDZ je, naime, na svom Facebook profilu objavio video isječaka izjava i objava nekih političara.

- Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su 'ruski igrači', a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić i njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve - naveli su uz snimku. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:13 15.10.2022.

Kakav autogol adezenjara, zaboravljaju da im je Kavamavko morao odstupiti zbog veza s Rusima, a Plenki s grupom Borg očerupao Agrokor i predao ga ruskim lešinarskim fondovima...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:41 15.10.2022.

Treba pitati Plenkovića i Paladinu i njegove 'ruske veze' o "tragovima ruskog novca".

LL
lijepa_li si
13:29 15.10.2022.

most razbija dvovlašće partijetina. neka, neka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije