Politika

Haesesovci: Habuš nas je razočarao!

'varazdin/medjimurje, 29.12.2008., varazdin, zupan varazdinske zupanije zvonimir sabati Photo: marko jurinec/Vecernji list'
'marko jurinec/Vecernji list'
16.11.2011.
u 11:17

– Habuša su izabrali izravno građani i oni ga mogu mimo njegove volje smijeniti na referendumu – kazao je Sabati

Nismo se dosad izjašnjavali kako bismo dali vremena gradonačelniku Habušu da prespava i donese najbolju odluku za sebe i grad Varaždin. Razočarao nas je! – kazao je danas novinarima predsjednik HSS-a Varaždinske županije Zvonimir Sabati. I haesesovci su se pridružili strankama koje očekuju da Habuš podnese ostavku zbog prometne nezgode koju je skrivio pod utjecajem alkohola.

– Habuša su izabrali izravno građani i oni ga mogu mimo njegove volje smijeniti na referendumu. U pitanje dolazi i njegov autoritet u gradskoj upravi, jer kako će od zaposlenika tražiti vrhunske rezultate i primjereno ponašanje, ako će im biti uzor? Na prvi pogled ovo je sramota za Habuša, no za HSS to je nova mrlja na gradu Varaždinu – kazao je Sabati.

Istaknuo je i da se nesreća dogodila tri dana prije predaje lista za Sabor i svi su znali što se dogodilo, no Habuš je i dalje bio na listi Kukuriku koalicije i to na izglednoj poziciji da u Sabor i uđe.

– Bilo je dovoljno vremena da se kao odgovorna stranka ili koalicija dogovore kako reagirati u kriznoj situaciji, no tek su sinoć pod pritiskom javnosti povukli Habuševu kandidaturu. To je čin očajnika da se izvuku iz žalosne situacije – rekao je Sabati.

Komentara 3

Avatar MK
MK
13:18 16.11.2011.

...Tocno tako! Bravo Sabati!

TR
trias
18:02 16.11.2011.

Lako je njemu pričati...ima predsjednika stranke Frišćiča koji se samo jednom u životu napio......

AN
antimafia
20:29 16.11.2011.

Koja ljiga od stranke, gotovo nestvarno. Pazi ovo šutjeli si danima, i onda kad su bili sigurni da je protivnik na podu, praktički mrtav i izmrcvaren, moralno-krščanske veličine hssesa hrabro se pridružuju cipelarenju. Kraj ovih gnjida iz hssesa hdz je mila majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije