NE USTRUČAVA SE POKAZATI MIŠIĆE

HDZ-ovac privlači pažnju fotkama na Instagramu, a posljednja je posebno izazovna

Damir Habijan
Foto: Instagram/Pixsell
1/6
26.01.2022.
u 12:25

Damir Habijan često pokazuje svoje isklesano tijelo, a fotografijom 'pločica' na trbuhu obilježio je 40. rođendan

Damir Habijan, saborski zastupnik i predsjednik varaždinskog HDZ-a, privukao je pažnju fotografijama objavljenim na svom Instagram profilu. 

I dok mu je profil na Facebooku uglavnom služben i na njemu objavljuje većinom stranačke i dužnosničke fotografije, na Instagramu je puno opušteniji. 

Ne ustručava se tako pokazati svoje isklesano tijelo, a posljednja fotografija njegovog torza privukla je najviše pažnje. 

 

Početkom mjeseca, točnije 4. siječnja, Habijan je napunio 40 godina, a okrugli je rođendan obilježio fotografijom svog golog i mišićavog torza. 

Nije to jedina fotografija kojom se saborski zastupnik hvali svojim mišićima jer se na njegovom Instagram profilu može naći mnoštvo fotografija bez majice. 

Može se otkriti i da mu takve mišiće nije podarila majka priroda nego ih je dobio mukotrpnim vježbanjem budući da je strastveni ljubitelj crossfita, sve popularnijeg fitness režima, a nerijetko sudjeluje i na maratonima pa čak i triatlonima. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antonijadas
13:56 26.01.2022.

Izgleda kao muska drolja ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije