Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARILI VISOK REZULTAT

HDZ u Sinju poručio Mostu: Predsjedniče Petrov, pozdravlja vas gradonačelnik Miro Bulj s velikih 227 glasova podrške

Split: Nikola Grmoja i Miro Bulj održali konferenciju za medije
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
10.06.2024.
u 17:25

Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 % vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo, poručili su iz gradske organizacije

Dan nakon europskih izbora na kojima je HDZ ostvario uvjerljivu relativnu pobjedu s dobivenih šest mandata, oglasili su se iz gradske organizacije u Sinju. Naime, HDZ Sinj istaknuo je ''debakl'' Mira Bulja, tamošnjeg gradonačelnika, čiji je Most u gradu ostvario tek 8,40 posto podrške. Iako se sam Bulj nije kandidirao za europske izbore, njegova stranka završila je tek na četvrtom mjestu, dok je HDZ dobio čak 44,96 posto podrške birača. 

''Hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima na povjerenju koje ste dali listi HDZ - Hrvatska demokratska zajednica na jučer održanim izborima za EU parlament! S osvojenih 6 mandata lista predvođena Andrej Plenković je apsolutni pobjednik ovih izbora, a hrvatski narod je jasno pokazao da vjeruje u smjer kojim HDZ vodi Hrvatsku, sada već u trećem mandatu Vlada Republike Hrvatske.

Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 % vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo. Dobili smo vaše povjerenje lani na izborima za mjesne odbore, premoćno prije mjesec dana na parlamentarnim izborima i jučer na euro-izborima, a uvjereni smo kako nas u vremenu pred nama čekaju još dvije velike pobjede – na predsjedničkim izborima i na lokalnim izborima u našem Sinju, gdje ćemo nakon 20 godina propadanja i stagnacije, konačno preuzeti odgovornost za razvoj našeg Sinja.

Miro Bulj i Most doživjeli su treći izborni poraz zaredom u Sinju, a jučerašnjih 227 glasova, odnosno 8,40 % podrške je neupamćeni debakl i fijasko aktualnog gradonačelnika - koji rezultat najbolje pokazuje što građani Sinja misle o njegovom radu i sramotnim rezultatima koalicije MOST – SDP kojoj je na čelu. Predsjedniče MOST-a Božo Petrov, iz Sinja vas pozdravlja gradonačelnik Miro Bulj s velikih 227 glasova podrške.

POVEZANI ČLANCI:

Čestitamo također i Općinskoj organizaciji HDZ - Općina Otok na uvjerljivoj pobjedi na izborima za Općinsko vijeće. Hvala građanima za svaki glas, idemo dalje zajedno u izazove koji su pred nama'', poručili su.

>> VIDEO Plenković pjeva 'Igraj moja Hrvatska'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
19:19 10.06.2024.

Bulj nastavlja s povezom preko očiju...

AN
Antonio1952
21:17 10.06.2024.

Nesto je nestao premijerski kandidat Grmoja.

LL
lijepa_li si
20:22 10.06.2024.

u porazu se ne ponizi u pobjedi se ne uzvisi! binarni adezejcima je to nepoznato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije